Partybus huren
lelystad

Willen jullie een partybus huren in Lelystad?

Partybus huren in Lelystad

In 1986 is de provincie Flevoland opgericht en de vroegere Overijsselse gemeenten Urk en Noordoostpolder horen sindsdien bij Flevoland. In 1967 al kwamen de eerste bewoners naar Lelystad en tegenwoordig telt Lelystad bijna 80.000 inwoners. Vanuit Amsterdam rijdt je in ongeveer een uur naar Amsterdam waar zich de luchthaven Schiphol bevind. Veel bewoners gaan dan ook graag een dagje naar Amsterdam of naar een festival in Amsterdam. Het grachtenfestival bijvoorbeeld vindt elk jaar plaats in augustus en kent muziekstijlen zoals Jazz, klassieke muziek en muziek uit andere culturen. Ga jíj met buren of vrienden naar het grachtenfestival en wil je onderweg al een feestje bouwen, ga dan met de feestbus. Vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een feestbus of partybus offerte aan en geef je wensen door. Wij zorgen ervoor dat je van meerdere partybus, die aan jouw wensen kunnen voldoen, bedrijven een passende offerte ontvangt.

Vanuit Lelystad naar pinkpop in landgraaf?Met een partybus maak je van de reis ook een feest!

Pinkpop vindt al sinds 1970 plaats en Bruce Springsteen, Fleetwood Mac, Dire Straits, Golden Earring en vele anderen hebben hier reeds opgetreden. Wil je vanuit Lelystad naar Pinkpop maak dan van de reis een feestje, huur een partybus en haal al je vrienden op. Een partybus is standaard voorzien van een uitstekende geluidsinstallatie en een grote (gevulde) koelkast. Je kunt de partybus ‘upgraden’ met een rookmachine, led verlichting en een laser show. De tafelopstelling in de bus zorgt voor nog meer sfeer. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een partybus offerte aan en ontvang van meerdere partybus aanbieders (ook vrijblijvend!) een op maat gemaakte partybus offerte. Je krijgt alleen van die partybus aanbieders een offerte die kunnen voldoen aan jullie wensen. Vergelijk en maak met de beste partybus aanbieders zelf alle afspraken.

Lelystad Airport heeft uitgebreide congres- en vergaderfaciliteiten

Lelystad Airport heeft uitgebreide congres- en vergaderfaciliteiten waar elk bedrijf gebruik van kan maken. Tegenwoordig is het steeds vaker gebruikelijk om met het personeel eerst ergens te vergaderen en daarna nog ergens samen een hapje te eten en wat te drinken. Wanneer jouw bedrijf dit van plan is kun je eens kijken of het huren van een partybus misschien een uitkomst is. Tijdens zowel de heen- als de terugreis kun je genieten van eigen muziek of geef vooraf aan welke muziek je graag wilt horen. De bus is standaard voorzien van een geluidsinstallatie en een koelkast. Natuurlijk is koffie of thee ook mogelijk. Wil je er echt een feestje van maken dan kan de partybus worden voorzien van een rookmachine, led verlichting en een lasershow. Vraag gratis een partybus offerte aan en ontvang van meerdere partybus aanbieders een op maat gemaakte partybus offerte.

Lowlands festival Biddinghuizen bij Lelystad bezoeken, huur een partybus

Op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen bij Lelystad, vind jaarlijks het 3- daagse Lowlands festival plaats. Naast een mix van rock, pop, dance en hiphop vind je hier ook film, comedy en theater. Jaarlijks trekt Lowlands gemiddeld 55.000 bezoekers die komen voor de meer dan 200 shows die worden gegeven op verschillende podia. De meeste van deze bezoekers overnachten op één van de campings. Als je van plan bent om naar Lowlands te gaan met vrienden en vriendinnen bekijk dan eens of een partybus een optie is. Het parkeren van een auto kost gemiddeld 25 euro en wanneer je met een grote groep bent moet je meerdere auto’s parkeren. Vraag gratis en vrijblijvend een partybus offerte aan en ontvang van meerdere aanbieders een partybus offerte. Een partybus is uitgevoerd met een muziekinstallatie, koelkast, rookmachine, led verlichting en een lasershow.